AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar yutmak

Kahve falında anahtar yutmak

Kahve falında anahtar yutmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, esenliğe kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anahtar yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında anahtarı yutmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtar yutmak böylece hayatının da düzene gireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında cam parçası yutmak olaylı günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kedi tüyü yutmak bereketli yağmurlara, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sülük yutmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu su yutmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Kahve falında kurdele yutmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde su yutmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir