AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yaralamak

Kahve falında insan yaralamak

Kahve falında insan yaralamak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulmaktadır.

Kahve falında insan yaralamak gördüyseniz:

  • Çok yakında ortaya çıkacak bilgiler veya alınacak haberler atacağınız önemli bir adımda etkili olabilir.

Kahve falında silahla insan yaralamak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı yaralamak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, insanların hayır dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan yaralamak o masumların bedduasını alacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin yaraladığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yaralamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında kedi yaralamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini yaralamak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir