AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yaraladığını görmek

Kahve falında birinin yaraladığını görmek

Kahve falında birinin yaraladığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yaraladığını gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasını yaralamak elindekileri de alıp götüreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla birini yaralamak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yaralamak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı yaralamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi yaralamak hayır vereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kaplan yaralamak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü yaralamak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında taşla yaralamak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir