AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı yaralamak

Kahve falında bir insanı yaralamak

Kahve falında bir insanı yaralamak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, eşlerin boşanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında bir insanı yaralamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında insan yaralamak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla insan yaralamak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yaralamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini yaralamak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında birilerini yaralamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında at yaralamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında karga yaralamak iç dünyasında rahata kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir