AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun leşi görmek

Kahve falında koyun leşi görmek

Kahve falında koyun leşi görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında koyun leşi gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında koyun leşi görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, hoş olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi leşi görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fare leşi görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalettir.

Kahve falında leş yemek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Kahve falında leş kurdu görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında deve leşi görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında leş kargası görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir