AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan leşi görmek

Kahve falında hayvan leşi görmek

Kahve falında hayvan leşi görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, pek çok olumlu gelişmelere, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında hayvan leşi yemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulur.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında hayvan leşi görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leş yemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında aslan leşi görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında deve leşi görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leş görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir