AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kuyruğu görmek

Kahve falında insan kuyruğu görmek

Kahve falında insan kuyruğu görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kuyruğu gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Kahve falında kuyruklu insan görmek nasiplerini alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kuyruğu görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına delalettir.

Kahve falında insanda kuyruk görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında farenin kuyruğunu koparmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu uzun fare görmek sermaye elde edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir