AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanda kuyruk görmek

Kahve falında insanda kuyruk görmek

Kahve falında insanda kuyruk görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni işler alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında insanda kuyruk gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Kahve falında insanda kuyruk görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu insan görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında insan kuyruğu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında kuyruğun olduğunu görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında koyun kuyruğu görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak kişinin şifa bulacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına inanılır.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir