Kahve falında kuyruklu insan görmek

Kahve falında kuyruklu insan görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yokluk içine gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruklu insan gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Kahve falında insan kuyruğu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruklu insan görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, ün salacağına alamet eder.

Kahve falında insanda kuyruk görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruklu fare görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruklu elbise giymek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir