AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kuyruğu koparmak

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yurtdışına gidileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Başkalarını iyi hissettirmek ya da yatıştırmakla uğraşmak gereğinden fazla zaman alıyor olabilir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç kuyruklu yılan görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek başarısız ve mutsuz olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir