AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kesilmesini görmek

Kahve falında insan kesilmesini görmek

Kahve falında insan kesilmesini görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, memur ise terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kesilmesini gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında insanın kesilmesini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında insan kesilmesini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan kesildiğini görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, başarıları ile tanınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir