AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti kesildiğini görmek

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, gelişim içine girileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında insan eti kesildiğini gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında insan kesip etini yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek parasının ve malının çoğalacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında insan kesip yemek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında insanların kesildiğini görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir