AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kesildiğini görmek

Kahve falında insan kesildiğini görmek

Kahve falında insan kesildiğini görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında insan kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Kahve falında insan kesip etini yemek işlerinin gerileyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında insanların kesildiğini görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kesip yemek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın kesildiğini görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kesilmesini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir