AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın kesilmesini görmek

Kahve falında insanın kesilmesini görmek

Kahve falında insanın kesilmesini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının da artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın kesilmesini gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanların kesildiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında insan kesilmesini görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın kesilmesini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Kahve falında insan kesildiğini görmek sorunların gittikçe artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan kesip yemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kindar olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir