AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ayrılık yaşanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, evliliğinde mutlu olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında insan etinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kesip etini yemek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında insan eti kesildiğini görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanların kesildiğini görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında insanın kesilmesini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir