AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş düğünü görmek

Kahve falında arkadaş düğünü görmek

Kahve falında arkadaş düğünü görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaş düğünü gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek yeni işlere atılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaş düğünü görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının düğünü görmek yalnız kalınacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir