AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde arkadaşını görmek

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde arkadaşını gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında arkadaşın düğününü görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek söylediklerinin çıkacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek kafasının rahat olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, mevki edineceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini almak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir