AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının düğününü gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında arkadaş düğünü görmek mevki kaybına uğrayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının düğünü görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir