AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının düğünü görmek

Kahve falında arkadaşının düğünü görmek

Kahve falında arkadaşının düğünü görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının düğünü gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını düğünde görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini almak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek maddi konuda zayıflayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek feraha ereceğine, aileden ayrı kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir