AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarının da son bulacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kısmetin açılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın düğününü görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş düğünü görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek hasta olanın da iyileşeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini almak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir