AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının düğünü olduğunu gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının düğününü görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının düğününü görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşının düğününü görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını düğününü görmek inancının eksileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir