AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan asmak

Kahve falında insan asmak

Kahve falında insan asmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yapılan planların alt üst olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan asmak gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Kahve falında insan asmak başarılarının takdir edileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şey asmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara asmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında surat asmak rahat bir hayat sağlayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kendini ipe asmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı asmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Kahve falında evine perde asmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir