AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çamaşırını asmak

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çamaşırını asmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında mezarlıkta çamaşır asmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında siyah çamaşır asmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona çamaşır asmak çaresiz kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak güzel günler geçireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşır asmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir