AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey asmak

Kahve falında bir şey asmak

Kahve falında bir şey asmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şey asmak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Kahve falında bir şey asmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalettir.

Kahve falında duvara bir şey asmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak konfor içinde yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mandalla çamaşır asmak ana baba sözü dinlemeye, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında askıya ceket asmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında pankart asmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında gömlek asmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir