AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı asmak

Kahve falında iç çamaşırı asmak

Kahve falında iç çamaşırı asmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, onları koruyup kollayacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı asmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında iç çamaşır asmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı asmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çamaşır asmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında temiz çamaşır asmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, rızkından ve gelirinden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir