AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara asmak

Kahve falında duvara asmak

Kahve falında duvara asmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında duvara asmak gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında duvara dua asmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Kahve falında duvara bir şey asmak başını yastığa daha rahat koyacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara bayrak asmak duaların kabul göreceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara asmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara kuran asmak zarar verici olaylar yaşanacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında duvara bişey asmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvara saat asmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvara çerçeve asmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir