AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz veya inek görmek

Kahve falında öküz veya inek görmek

Kahve falında öküz veya inek görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öküz veya inek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında öküz veya inek görmek adının her yerde geçeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında inek veya dana görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan veya cin görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek doğru kararların alınacağına, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Kahve falında kartal veya şahin görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına yorulur.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir