AnaSayfa / Genel / Kahve falında at veya eşek görmek

Kahve falında at veya eşek görmek

Kahve falında at veya eşek görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, bunu da herkese ilan edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at veya eşek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Kahve falında at veya eşek görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz veya su görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su veya deniz görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal veya şahin görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun veya koç görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir