Kahve falında altın veya para görmek

Kahve falında altın veya para görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın veya para gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Kahve falında altın veya para görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında altın kaybetmek veya harcamak yeni şeyler deneneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan veya düğün görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında göl veya deniz görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında cin veya ruh görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında deniz veya göl görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek bekarsa evleneceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top