AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek leşleri görmek

Kahve falında inek leşleri görmek

Kahve falında inek leşleri görmek insanlara yardım edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek leşleri gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Kahve falında inek leşi görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek leşleri görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan leşi görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi yemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında leş kurdu görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt leşi görmek kafasının rahat olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında karga leşi görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Kahve falında leş görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir