AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan leşi görmek

Kahve falında aslan leşi görmek

Kahve falında aslan leşi görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, önemli kararlar alınacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan leşi gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında aslan leşi görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz leşi görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek leşi yemek ona kavuşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu almak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leş kokusu görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında balık leşi görmek görmediği yerlere gideceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk leşi görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan leşi görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kafasını toparlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir