AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek leşi görmek

Kahve falında inek leşi görmek

Kahve falında inek leşi görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında inek leşi gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında inek leşi görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında inek leşleri görmek darlığa düşmeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kurt leşi görmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında insan leşi görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leş yiyen karga görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında koyun leşi görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi leşi görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir