AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga leşi görmek

Kahve falında karga leşi görmek

Kahve falında karga leşi görmek evine bereket geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında karga leşi gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında leş kargası görmek elindekileri kaybedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga leşi görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında leş yiyen karga görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında leş yiyen hayvanlar görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında leş görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leş yiyen köpek görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan leşi görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında leş kurdu görmek bilgiyle donanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir