AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek gübresine basmak

Kahve falında inek gübresine basmak

Kahve falında inek gübresine basmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, muradın gerçekleşeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında inek gübresine basmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında inek gübresine basmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, farklı kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında gübreye basmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Kahve falında inek gübresine batmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında inek gübresi görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak ve gübre görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gübre temizlemek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk gübresi görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek işlerine dört elle sarılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir