AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan gübresi taşımak

Kahve falında hayvan gübresi taşımak

Kahve falında hayvan gübresi taşımak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında hayvan gübresi taşımak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan gübresi temizlemek eve kapanıp, kendine döneceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi toplamak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi yemek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek gübresi görmek istediği gibi yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir