AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek göğsü görmek

Kahve falında inek göğsü görmek

Kahve falında inek göğsü görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında inek göğsü gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında inek göğsü görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökte uçak görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, darlık içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü açık gezmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kesmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün karardığını görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir