AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte uçak görmek

Kahve falında gökte uçak görmek

Kahve falında gökte uçak görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, önemli bir lider haline geleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişinin her işi severek yapacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında gökte uçak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında gökte uçak görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, deneyim kazanacağına alamet eder.

Kahve falında gökten inen melek görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının göğsünü emmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalettir.

Kahve falında göğsüne sarılmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, planlarının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünün kesilmesini görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün kanamasını görmek geçim derdinin kalmayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir