AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü kesmek

Kahve falında kendi göğsünü kesmek

Kahve falında kendi göğsünü kesmek gururlu bir hayat süreceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına, iyi kısmetleri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kesmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kadın göğsü görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden yaralandığını görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü yarılmak yaşam enerjisi ile dolacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde dövme görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göktaşı yağmuru görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir