AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek cesedi görmek

Kahve falında inek cesedi görmek

Kahve falında inek cesedi görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında inek cesedi gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında inek cesedi görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Kahve falında ölü ceseti görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek cesedi gömmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek cesedi görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan cesetler görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek çok zengin olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir