AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir koparmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta incir yemek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında evde incir ağacı görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir