AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek

Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek

Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kazancının iki kat artacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacı kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacı kesildiğini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir yemek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta incir toplamak hayatının bereketli ve verimli olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacı kesmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ağacında sallanmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacı dikmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir