AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iyiliğe kavuşacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında incir ağacında incir yemek çok iyi paralar kazanılacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacı yemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan incir yemek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacından incir yemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir yemek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir