AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan incir koparmak

Kahve falında ağaçtan incir koparmak

Kahve falında ağaçtan incir koparmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kem gözlere geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir koparmak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir almak yepyeni projelerle uğraşacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet eder.

Kahve falında ağacında incir görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağacından incir yemek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir