AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde incir ağacı görmek

Kahve falında evde incir ağacı görmek

Kahve falında evde incir ağacı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında evde incir ağacı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında evde incir ağacı görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, zararını tamamen kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir almak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında incir ağacında yılan görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir