AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta incir yemek

Kahve falında ağaçta incir yemek

Kahve falında ağaçta incir yemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, işlerinde bereket olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta incir yemek gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında ağaçtan incir yemek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacı yemek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacından incir yemek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek işindeki bereketin de çoğalacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir