AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve ağacı görmek

Kahve falında incir ve ağacı görmek

Kahve falında incir ve ağacı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve ağacı gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında incir ağacından incir almak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında incir ağacından atlamak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağacından incir yemek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan incir yemek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve ağacı görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir