AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacından düşmek

Kahve falında incir ağacından düşmek

Kahve falında incir ağacından düşmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, kolay yollardan kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında incir ağacından düşmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının kesildiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta incir görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kara incir ağacı görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük incir ağacı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından atlamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir