AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacının altında uyumak

Kahve falında incir ağacının altında uyumak

Kahve falında incir ağacının altında uyumak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, iş ve mekan değiştireceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak dertlerden kurtulmaya, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak şartlarının da zenginleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç altında uyumak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında uyumak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Kahve falında incir ağaç görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, örnek insan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir