AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç altında uyumak

Kahve falında ağaç altında uyumak

Kahve falında ağaç altında uyumak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işlerin büyüyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işarettir.

Kahve falında ağaç altında uyumak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında ağaç altında uyumak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kendini bunu başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın altında uyumak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta uyumak kâbus gibi günlerin geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar altında uyumak dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında uyumak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında yağmur altında uyumak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir