AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağaç görmek

Kahve falında incir ağaç görmek

Kahve falında incir ağaç görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında incir ağaç gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Kahve falında incir ağacı altında oturmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek bir işi rakiplerine kaptıracağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağaçları görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacında incir yemek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ağacından atlamak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında incir ağacında sallanmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan incir koparmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir